Програми

Нано програми™

Бързи – лесни – ефикасни!

Супер бързи програми в супер краткиНано Модули™ за:

Стрес контрол, релаксация, нервно-мускулно-скелетна регенерация, йога, фитнес, диети, език на тялото – невербални комуникации, развитие на таланти и творчески потенциал, балансиран начин на живот. За самостоятелни безплатни подготовки или платени сесии с нашите инструктори по Нано Тренировки.

Стартираме с Нано Йога

© ТриМодел™, Нано Програми, Нано Модул, Нано Йога, Нано Фитнес, Нано Диета™: Информационно - образователен сайт, търговски марки, заявени патенти и био-психо-социални услуги на Йордан Йорданов    Специалист по стреса, Регистриран Психолог - Редовен Член на Дружеството на Психолозите в България. Член на Секциите: „Обща Психология“ и „Трудово-Организационна Психология“. Уникален професионален код: BG RP 24462634.

Дипломиран Психолог с отличие от Университета на Монреал (UdeM) в Канада. Спечелена годишна стипендия и обучение по обменна програма, Департамент Клинична и Здравна Психология в Университета на Фрибург, в Швейцария. Завършил Магистрант с отличен успех на Магистърската Програма по Бизнес Управление в НБУ София. Номиниран Кандидат Докторант на Докторската Програма по Клинична Психология на UdeM. С ценен трудов опит: Отговорник по Корпоративните Продажби за България на мултинационална компания (Toyota), Научен агент - водещ здравни интервюта в научен институт (CIHR, Канадски Институти за Здравни Изследвания), Съветник по Реадаптацията на жертвите на престъпленията, в правителствена служба (Дирекцията IVAC на Квебек, Канада) и др. Патентни заявки за редица здравни, психологически, йога, фитнес и др. иновации в Патентното Ведомство на Канада (CIPO).  
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close