ТЕБ – ПРО

Здравословно отслабване

Лесна система на психолог и лекарка!

Какво е ТЕБ ПРО?

ПРО е професионален. ТЕБ е Троен Енергиен Баланс на:

  1. Баланс на хранене
  2. Баланс на метаболизъм
  3. Баланс на хранене с E.A.S.Y. (акт, сън, положителна нагласа)

ТЕБ-ПРО е нашата професионална услуга за максимално естествен баланс на тегло. С балансирано, нормално хранене, без диети и лишения.

С баланс на метаболизъм чрез естествено оптимизиране на стрес, съотношение мазнини/мускули, както и хормони.

Плюс баланс с лична програма E.A.S.Y. (активност, сън, положителна психологична нагласа).

Как?

  1. Персонален анализ
  2. Персонална програма
  3. Персонално управление

Просто насрочваме среща за персонален анализ включващ: професионално интервю относно био-психо-социалното ви състояние; професионално измерване с неинвазивна медицинска апаратура на антропометричните ви данни, включително метаболизъм и телесна композиция с процент, маса, качество на мазнини, мускули, кости, клетки и др.

Съвместно с вас планираме вашата персонална програма.

Заедно контролираме изпълнението на програмата ви с контролни срещи веднъж месечно (или на по-кратки периоди при ваше желание).

Колко?

  1. Време
  2. Резултати
  3. Цени

Относно време: първата среща е в рамките на 30 до 60 минути. Следващите ежемесечни също. Срок на програмата 3 до 6 месеца. Времето варира в зависимост от общото ви физическо и психическо състояние.

Резултатите целят: умно дозирано – трайно намаляване на теглото. От 2 до 4 % на месец. Внимание научните изследвания показват, че загуба на тегло до 2 – 4 кг месечно е оптимална. Така се избягва ефекта ”йо-йо” рязко сваляне водещо впоследствие до качване на килограми. Всяка по-драстична загуба на тегло е стрес за организма. Стрес който рискува да срути метаболизма, хормоните ви и цялото тяло и психика! А като сваляте умерено 2 до 4 % на месец постигате по-бавни, но много по-лесно, по-трайни резултати. При това истинските резултати освен вашите килограми включват и благоприятна промяна на фигура и композиция на тяло (съотношение мазнини, мускули, костна маса). Плюс най-вече как се чувствате физически, психически и социално.

Цените са: 30лв на 30 минути консултация, включваща и измерванията на скорост на метаболизъм и телесна композиция (мазнини, мускули, кости, клетки и др.) с професионален медицински Био-Електричен Импеданс, с точност съизмерима с DEXA технологията. За програма от 3 месеца с три срещи цената е общо 90лв. Възможно е да ви се налагат допълнителни хормонални изследвания или медицински лечения за които ви съветваме конкретно да се обръщате към вашите лекуващи лекари. Плюс това, ако се нуждаете ви предоставяме опция за психологична подкрепа на преференциални цени. Управлението на теглото зависи и от вашата мотивация, личностна ефикасност и увереност.

Системата ТЕБ на ТриМодел ви помага за вашето здраве и щастие на три нива: физическо, психическо и социално.

Също така имате възможност за безплатна обща програма ТЕБ

За въпроси и планиране на среща за персонална програма ТЕБ – ПРО: trimodelorg@gmail.com или Йордан Йорданов 088-88 13670.

© ТЕБ, Троен Енергиен Баланс™, E.A.S.Y.: търговски марки, услуги и заявени патенти в Канада на ТриМодел Орг от Йордан Йорданов, Специалист по управление на Стреса, Регистриран Психолог в България, професионален код в Дружеството на психолозите BGRP24462634.
Categories Био-Психо-Социално Моделиране
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close