ТЕБ

ТЕБ – Троен Енергиен Баланс

Гид за здравословно отслабване

Лесни програми за умен баланс!

Здравейте приятели!

Тук ви показваме как да управлявате вашето тегло лесно, здравословно и ефикасно. Програмите ни се основават на нашата психологическа и лекарска експертиза, както и на “прости формули за умен контрол тегло”. Прочетохте ли Е = СМ²?

Първо, нашата безплатна програма за вас:

Тя е привидно проста, но достатъчна за много хора. Основава се на принципи доказани от науката и практиката. Без броене калории, без лишения и без тормоз над себе си. При това с дълготрайни резултати. Всичко от което се нуждаете е:

Троен баланс:

 1. Баланс на хранене
 2. Баланс на метаболизъм
 3. Баланс на хранене с E.A.S.Y. (акт, сън, положителна нагласа)

По т.1, за баланса на хранене, обикновено стигат 3 трика:

 • Хранете се бавно (поне 20-25 минути, така по-добре усвоявате храната и стомаха има време да подаде сигнал на мозъка, буквално, че е сит, значи не преяждате).
 • Хранете се умерено (спрете една-две хапки преди напълване на стомаха, или поне в момента на напълване, ако се храните бавно и осъзнато ще може да улучите точния момент да спрете. Значи не преяждате).
 • Хранете се нормално (3 или 4 пъти на ден, като избягвате закуски между храненията, така оптимизирате метаболизма си и приема на калории, а и значи не преяждате).

По т. 2, за метаболизма ви помагат и долните 3 трика:

Как да влияем на Метаболизма (цялостния процес на обмяна на веществата във вашия организъм)? По-важен за вашето тегло от калориите!

 • Баланс на стреса (Хроничният стрес е невидимия убиец номер едно на метаболизма! Както и на хората въобще чрез своята банда от сърдечно-съдови, ракови и други болести за масово поразяване. Вижте по-долу нашите безплатни програми за укротяване на опърничавия стрес. Плюс как да го впрегнете да работи за вас здравословно. Стресът е враг и… приятел! В зависимост от дозата и контрола.).
 • Баланс на телесните мазнини (Нали знаете, че богатите обикновено стават все по-богати, а пълните хора все по-пълни! Богатите настрана, но пълните пълнеят и поради забавен метаболизъм! Колкото повече мазнини имате – толкова по-бавен метаболизъм. А колкото повече мускулна маса спрямо мазнини – толкова по-бърз метаболизъм. Естествено и за това имаме естествени програми, доста от тях безплатни, посочени най-долу.).
 • Баланс на хормоните ви (Вашите хормони са по-важни за вашия метаболизъм от маслото на двигателя за автомобила! Та кога последно проверихте маслото на двигателя? Не на колата ви, а на вашето тяло и метаболизъм… хормоните! Те движат вашия живот. А ние движим вашите хормони по естествен път, с нашите програми.).

По т. 3 от тройния баланс с E.A.S.Y

 • Баланс на активността ви (умно дозирани тренировки)
 • Баланс на съня ви (през ноща и евентуално през деня)
 • Баланс на положителна психологична нагласа (вашата физика зависи и от вашата психология)

Ето резюмето на програмата ТЕБ:

1. Баланс на хранене (бавно 20-25 минути, без препълване стомах, 3-4 пъти на ден).

2. Баланс на метаболизъм (оптимизиране на стрес, мускули/мазнини, хормони).

3. Баланс на хранене с E.A.S.Y. (акт, сън, положителна психология).

Ето и изпълнението на резюмето:

Очаквайте продължението супер скоро…

А за професионална персонална програма вижте ТЕБ – ПРО

Categories Био-Психо-Социално Моделиране
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close